0

Ben jij al langs geweest bij dé barbecue speciaalzaak van het gooi te Loosdrecht? Maak snel een afspraak en kom langs!

Eigen bezorgservice
Showroom in Loosdrecht
Leerzame blogs & video's

Ben jij al langs geweest bij dé barbecue speciaalzaak van het gooi te Loosdrecht? Maak snel een afspraak en kom langs!

Baas Boards Cuttingboard finish

Baas Boards Cuttingboard finish
Productomschrijving

Een Baas Board kan een leven lang mee, maar moet daarvoor wel onderhouden worden. Dat is niet ingewikkeld, regelmatig met olie insmeren is voldoende om de plank in topconditie te houden.

 

MIDDELEN

Dit is waarschijnlijk de meest veelzijdige cutting board wax van allemaal. Minerale olie hardt (droogt) niet uit en is dus perfect voor allerlei toepassingen. Ik gebruik het ook om mijn gereedschap te coaten, zoals handzagen en tafelzagen, en ook de onderkant van schaven. bij het aanbrengen hardt het, in tegenstelling tot wax met Tung- of lijnzaad olie niet uit, waardoor het niet gaat ‘plakken’

Ik gebruik hier vooor de beste minerale olie dit te krijgen is en de bijenwas komt rechtstreeks bij de imker vandaan.Uiteraard is de wax 100% voedselveilig.

Ik gebruik dit niet alleen op snijplanken, maar ook op broodplanken, gereedschap, alles wat schuift en soms zelfs als laatste afwerking. Op bijenwas en olie gebaseerde poetsmiddelen zijn echt zo veelzijdig dat je het echt op alles kunt gebruiken. Het beschadigt geen hout, sterker nog, het voorkomt roest en het binnendringen van water op zowat alles.

Hoe toepassen?

Om deze wax/oliepolish aan te brengen, gebruik je gewoon een schone doek, of zelfs een papieren handdoek als je niets anders kunt vinden. Breng een dunne laag aan, wacht een paar minuten en wrijf het werk op met een schone doek of keukenpapier. Papieren handdoeken hebben de neiging om stukjes op het werkstuk achter te laten, dus houd daar rekening mee. Ik gebruik graag een pluisvrije doek als dat mogelijk is.

Eerder bekeken door jou

Baas Boards Baas Boards Cuttingboard finish
Baas BoardsBaas Boards Cuttingboard finish

100% voedselveilig | Inhoud ca. 100ml | Voor het onderhoud van je snijplank

Op voorraad
€11,99
Toevoegen