Menu
EUR
Welke maat BBQ past bij mij?

Welke maat BBQ past bij mij?

Welke kamado past nou echt bij mij? Welke maat is voor mij geschikt? Dat vertellen wij u allemaal in dit blog van BBQCorrect. Soms kan het een lastige keuze zijn. Stel jezelf een paar vragen? Voor wie ga je bereiden? Wil je gerechten bereiden of alleen stukken vis of vlees? 

 

The Bastard Small

Maak van iets kleins iets groots. Door het kleine formaat is The Bastard Small gemakkelijk overal mee naar toe te nemen, en zorgt hij tegelijkertijd voor culinaire topkwaliteit op elke plek mogelijk. Met z’n tweeën in de camper of op de boot, maak je outdoor beleving compleet door op avontuur te gaan met The Bastard Small. De complete vernieuwing van het model zorgt ervoor dat dit nu de mini versie is van al onze modellen. Met The Bastard small heb jij een kookoppervlak van 26 cm. 

 

The Bastard Compact

The bastard compact, het model waar je alles op kun doen lekker compact. Met deze barbecue kan je koken voor ongeveer 4-5 personen

The Bastard Compact staat op elke plek te gek. De Compact heeft het gat tussen de Small en Medium opgevuld. Voor dit model heb je niet veel ruimte nodig en je hebt nog steeds alle voordelen van een kamado. Op je dakterras, balkon, of neem hem mee naar je vakantieadres. Het compacte formaat, perfect voor je gezin of vriendengroep. Met The Bastard small heb jij een kookoppervlak van 33 cm.

 

The Bastard Medium

The Bastard Medium is gemaakt voor iedereen, want dit model past in elke tuin. De eyecatcher zonder dat hij overdreven aanwezig in de tuin staat. Er zijn geen beperkingen door het formaat, en je kunt gerust al je kook creativiteit kwijt. Dus, nodig je buren of vrienden uit en laat zien wat deze barbecue allemaal te bieden heeft.

Iedere Bastard is uniek door de handgemaakte afwerking. Keramiek is een natuurproduct waardoor er variaties zijn in de donkere kleur en de structuur hiervan. De Urban Bastard laat meer kleurvariaties zien dan de Bastard met een glanzende afwerking.

Met The Bastard small heb jij een kookoppervlak van cm.

 

The Bastard Large

Met The Bastard haal jij de best verkochte bbq in huis! De BBQ waar de meeste accessoires voor zijn en waar echt alles mee kan worden bereid! Daarnaast is het ook een prachtig product in iedere tuin. Met The Bastard Large kan jij voor ongeveer 9 mensen bereiden.

“Indrukwekkend”, dat is The Bastard Large. Het is niet alleen een aanwinst voor jou en je gezin, maar ook voor je tuin. Met deze ideale grootte zet jij elk culinair gerecht op tafel voor het hele gezin en al je vrienden. Hij is gemaakt voor de echte kookliefhebbers, geen wonder dat de Large onze bestverkochte Bastard is.

The Bastard XL

The Bastard XL is voor de echte diehard! Hiermee kan jij de hele straat laten genieten van jou kookkunsten! Geschikt voor ongeveer 15 personen.

The Bastard XL is speciaal ontwikkeld voor de échte hobby- of professionele kok. Laat je hele familie of grote gezelschappen genieten van jouw gerechten. Dit grootste formaat van The Bastard is niet voor iedereen weggelegd. De matte afwerking maakt ‘m extra stoer.

Iedere Bastard is uniek door de handgemaakte afwerking. Keramiek is een natuurproduct waardoor er variaties zijn in de donkere kleur en de structuur hiervan. De Urban Bastard laat meer kleurvariaties zien dan de Bastard met een glanzende afwerking.

Met een XL is echt alles mogelijk! Dutch oven, fry pan & nog wat stukjes vlees tegelijk? Het kan allemaal! Wil jij volle gerechten maken voor je vrienden of familie? Dan is de XL echt jou type kamado.

 

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!