Eigen bezorgservice
Snelle levering
Leerzame blogs & video's
0

Ontvang een gratis BBQ magazine bij een bestelling vanaf 15,-

Eigen bezorgservice
Snelle levering
Leerzame blogs & video's

Ontvang een gratis BBQ magazine bij een bestelling vanaf 15,-

Hete rook

Hete rook
Productomschrijving
Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvuur: de Amerikaanse barbecuekeuken. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gingen op reis om meer ...

Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvuur: de Amerikaanse barbecuekeuken. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gingen op reis om meer over deze low & slow barbecuemethode te leren. In dit boek leggen ze stap voor stap de basis uit zodat je nu ook thuis aan de slag kunt.
Welke apparatuur kun je gebruiken? Wat voor handgereedschap heb je nodig en welke brandstof is het best? Welke soorten en welke delen van vlees en vis laten zich goed roken? Jeroen en Leonard, die eerder samen Hete kolen en Hete vuren schreven, belichten het onderwerp grondig en laten alle facetten van low & slow barbecue aan bod komen.

Productspecificaties

EAN
9789059567504
Lengte
27,5 cm
Breedte
22, 2 cm
Hoogte
2,3 cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Tags

Eerder bekeken door jou

Hete rook
Hete rook

Alles over roken | Slow cooking | Jeroen Hazebroek

Op voorraad
€29,99
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking