0

Ben jij al langs geweest bij dé barbecue speciaalzaak van het gooi te Loosdrecht? Maak snel een afspraak en kom langs!

Eigen bezorgservice
Showroom in Loosdrecht
Leerzame blogs & video's

Ben jij al langs geweest bij dé barbecue speciaalzaak van het gooi te Loosdrecht? Maak snel een afspraak en kom langs!

Over ons

Over ons.

Het idee om met BBQCorrect te beginnen is door passie van cateringen en goed vlees! Door ervaring van goede cateringen met Kamado's kwam het idee om een webshop te beginnen op het gebied van kamado BBQ's en accessoires. In 2020 zijn wij begonnen met een prachtige webshop onder de naam BBQCorrect. BBQCorrect staat voor BBQ'en zoals het hoort. BBQ'en doe je omdat je het leuk vind en je er een passie voor hebt. Het leukste is om heerlijk te koken en dat natuurlijk op een kamado! En zo hoort het want, het is een geweldige sfeer en een mooie beleving. 

 

 

Bij ons is iedere klant bijzonder en dat willen wij u ook altijd laten weten,  door soms een leuke verassing toe te voegen. Vaak sturen wij ook nog een kaartje naar de klant om te laten weten dat wij erg blij met uw bestelling zijn! Dit is kaartje is persoonlijk door ons geschreven en zal daarom extra persoonlijk voor u zijn.

 

Advies

Online geven wij u het eerlijke advies over wat u nodig heeft. Wij beantwoorden al u vragen, of het gaat om garantie of een product bij BBQCorrect kunt u terecht. Wij geven u zelfs advies voor de beste bereiding. Niks is te gek.

 

Service

Bij BBQCorrect staat service voor de klanten op nummer 1! Onder service verstaan wij snelle reacties en snelle en veilige levering. Wij willen dat onze klanten binnen 1 uur reacties krijgen op hun mail.  Bestellingen die voor 16:00 gedaan worden, zijn dezelfde dag verzonden. De bestelling wordt goed en netjes ingepakt.

 

Met het leveren van een BBQ, zal BBQCorrect contact met u opnemen over een geschikte leveringsdatum. over ons.

 

 

Account nodig?

Volg je bestelling, bekijk facturen of retourneer een artikel. Maak een account aan of log in.

Voor vragen of advies

Bel ons

Een beller is sneller

06-58936172

E-mail

Zelfs op de mail reageren wij snel

[email protected]

Social media

Ook hier adviseren wij gewoon

9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op Webwinkelkeur

BBQ Correct

Rading 48A, Unit 5
1231KB Loosdrecht
Nederland Bekijk op Google Maps

80145337