0

Ben jij al langs geweest bij dé barbecue speciaalzaak van het gooi te Loosdrecht? Maak snel een afspraak en kom langs!

Eigen bezorgservice
Showroom in Loosdrecht
Leerzame blogs & video's

Ben jij al langs geweest bij dé barbecue speciaalzaak van het gooi te Loosdrecht? Maak snel een afspraak en kom langs!

The Bastard Grill Pin

The Bastard Grill Pin
Productomschrijving

Blijft jouw vlees ook niet altijd omhoog staan? Zoek niet verder, The Bastard Grill Pins doen precies dat!

Door de Grill Pins op je grill te plaatsen, kan je vlees, of welk product je dan ook kiest rechtop zetten in plaats van direct op de grill leggen. Op deze manier komt er geen directe hitte op de platte oppervlakte van het product waardoor het de perfecte circulatie ontwikkeld zonder het gewenste product te veel kleur te geven.

Maar, dat is niet alles! Deze Grill Pins zijn ook te gebruiken als een multilevel grill, waardoor het mogelijk wordt om jouw grill verder weg te plaatsen van de directe hitte voor een betere temperatuurregeling.

The Bastard Grill Pins zijn niet alleen een must have accessoire, maar ze zien er ook nog eens goed uit met een laser gegraveerd logo. Tevens worden ze geleverd in een handige metalen doos zodat je ze niet op verschillende plekken in je tuin terug zal vinden, maar netjes opgeborgen.

Eerder bekeken door jou

The Bastard The Bastard Grill Pin
The BastardThe Bastard Grill Pin

Wil jij spareribs maken? Of wil jij je rooster nog hoger zetten? Kies dan voor de grill pin van the bastard. Met deze bastard pinnen kan je nog veel meer uit je bastard halen. Deze grill pinnen zijn erg multifunctioneel.

Op voorraad
€29,95
Toevoegen