0

Ben jij al langs geweest bij dé barbecue speciaalzaak van het gooi te Loosdrecht? Maak snel een afspraak en kom langs!

Eigen bezorgservice
Showroom in Loosdrecht
Leerzame blogs & video's

Ben jij al langs geweest bij dé barbecue speciaalzaak van het gooi te Loosdrecht? Maak snel een afspraak en kom langs!

The Bastard VX Large

Productomschrijving

The Bastard VX

The Bastard VX. Elk kookavontuur begint met een recept en zelfs het beste recept kan veranderd worden. Dit het begin van iets nieuws, de start van een nieuwe creatie. Dat is onze filosofie. Neem iets goeds, probeer te verbeteren, daag jezelf uit en maak het nóg beter. Dat is The Bastard VX!

 

Nieuwe. Top. Cap.
De nieuwe top cap kan gebruikt worden voor perfecte temperatuur controle. Draai de deksel van de top cap om en verhoog de luchtstroom zonder het bovenste gedeelte te hoeven verwijderen.

Vernieuwd. Handvat.
De verbeterde ergonomische handgreep met gepoedercoate heavy duty beugels van geperste RVS.

Nieuw. Scharnier.
Het scharnier is geoptimaliseerd voor inbouw in je buitenkeuken of op je tafel. Zijn sterke hefvermogen maakt het hanteren makkelijker dan ooit tevoren.

Nieuwe. Jas.
Dankzij onze nieuw ontworpen zwarte thermometer weet je altijd zeker hoe warm jouw Bastard is. Een thermometer waar functie en stijl elkaar omarmen.

Verstevigde. Zijtafels.
Kwalitatieve bamboe, gecombineerd met een nieuw ontworpen stalen frame en een speciaal ontworpen stopscharnier om de tafel en keramiek te beschermen.

Dubbele. Schuifdeur
Efficiënt en nauwkeurig, de klep heeft een dubbele schuifdeur. Het unieke platte ontwerp is modulair, waardoor het kostbare keramiek volledig onaangetast blijft

 

Specificaties

  • Grilloppervlak: ⌀ 49 cm
  • Kleur: matzwart
  • Tot 15 personen
  • Gewicht 125,5 kg

The Bastard VX

Eerder bekeken door jou

The Bastard The Bastard VX Large
The BastardThe Bastard VX Large

Elk kookavontuur begint met een recept en zelfs het beste recept kan veranderd worden. Dit het begin van iets nieuws, de start van een nieuwe creatie. Dat is onze filosofie. Neem iets goeds, probeer te verbeteren, daag jezelf uit en maak het nóg beter.

Op voorraad
€2.199,00
Toevoegen